Logo
Infolinka - BEPO Ostrava
(Po - Pá | 7:30 - 15:30 hod.)
0 ks
za 0,00 Kč
Nákupní košík je prázdný
Potřebujete poradit? Neváhejte nás kontaktovat.
Nakupte ještě za 2 500 Kč a máte dopravu ZDARMA
Novinky v oboru BOZP
01.02.2019
Služby BOZP levně i v roce 2019
BOZP a PO zajistíme o 20% levněji než stávající dodavatelé služeb BOZP a PO! Tzn. sdělte nám, kolik v současnosti platíte stávajícímu dodavateli služ... číst celé
01.02.2019
Školení BOZP a PO v roce 2019
Akční nabídka na e-kurzy školení BOZP a PO, 20% SLEVA! V současné době probíhá slevová akce na e-learningová školení BOZP a PO. Objednávat můžete v ... číst celé
27.06.2018
Školení BOZP a PO pomocí Office Sway
E-learningové školení BOZP a PO. Připravili jsme atraktivní způsob on-line výuky (školení) BOZP a PO s využitím intuitivní aplikace Office Sway. Více ... číst celé
Zobrazit všechny novinky
Blog o BOZP a PO
Zkratka BOZP Zkratka BOZP
Zkratka BOZP znamená bezpečnost a ochrana zdraví při práci. BOZP tvoří celá řada oblastí. Jedná se zejména o management rizik... číst celé
Dělení školení BOZP Dělení školení BOZP
Školení BOZP je jedna ze základních povinností pro zaměstnavatele vyplývající ze zákoníku práce. Rozdělení školení BOZP... číst celé
Zobrazit všechny články
  1. Úvod
  2. Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely zaslání dotazníku zákaznické spokojenosti
Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely zaslání dotazníku zákaznické spokojenosti
  1. Udělujete tímto souhlas podnikající fyzické osobě Ing. Pavlu Kolářovi, se sídlem Jaromíra Matuška 12/24, 700 30 Ostrava - Dubina, IČ: 72976683, evidován v živnostenském rejstříku Magistrátu města Ostrava (dále jen „Správce“), aby ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dále jen „Nařízení“), zpracovával/a následující osobní údaje:

    • e-mailovou adresu
    • informace o zakoupeném zboží
  2. Výše uvedené osobní údaje budou zpracovány za účelem:

    • zaslání dotazníků pro zjištění zákaznické spokojenosti
  3. Souhlas udělujete na zpracování po dobu 60 dní a to za účelem:

    • zaslání dotazníků pro zjištění zákaznické spokojenosti
  4. Ke zpracování těchto osobních údajů Správce využívá tyto Zpracovatele:

    • Poskytovatel služby Heureka, provozované společností Heureka Shopping s.r.o., sídlem Karolinská 650/1, 186 00, Praha 8-Karlín.
  5. Osobní údaje nebudou předány mimo území EU.

  6. Souhlas se zpracováním lze vzít kdykoliv zpět, a to kliknutím na odkaz pro úpravu preferencí soukromí v dolní části webu, kde lze udělený souhlas e-shopu odvolat. Dále lze vzít souhlas zpět kliknutím na příslušný odkaz v emailu s dotazníkem spokojenosti. V takovém případě se odhlásíte z odběru na straně poskytovatele služby Heureka.

  7. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

    • vzít souhlas se zpracováním osobních údajů kdykoliv zpět, toto zpětvzetí bude mít za následek ukončení zasílání dotazníku spokojenosti
    • požadovat po Správci informaci, jaké vaše osobní údaje zpracovává
    • vyžádat si u Správce přístup k vašim zpracovávaným osobním údajům a požadovat jejich kopii
    • u automatizovaně zpracovaných osobních údajů na jejich přenositelnost
    • nechat vaše zpracovávané osobní údaje aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení jejich zpracování
    • požadovat po společnosti výmaz vašich osobních údajů, pokud se nejedná o osobní údaje, které je Správce povinen nebo oprávněn dále zpracovávat dle příslušných právních předpisů
    • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením
    • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů se obrátit na Správce nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů
Nepropásněte novinky, akce a slevy v oblasti BOZP a PO!
O nás

Naše firma BEPO Ostrava se zabývá oblastí BOZP a PO více než 20 let.

V současné době máme více jak 100 spokojených klientů v různých odvětvích podnikání (např. administrativa, výroba, služby, zdravotnictví, stavebnictví, IT, doprava, skladování atd.).

Jsme držitelé řady osvědčení a certifikátů, např. odborně způsobilá osoba v prevenci rizik v oblasti BOZP, odborně způsobilá osoba v požární ochraně, management rizik v BOZP (postgraduální studium na Technické univerzitě v Košicích) a interní auditor v oboru BOZP.
Kontakt
Logo
info@bepo.cz
(Po - Pá | 7:30 - 15:30 hod.)
© 2007 - 2019 BEPO Ostrava. Veškerá práva vyhrazena.
Vytvořeno na Eshop-rychle.czEshop-rychle.cz
Zpracování osobních údajů můžete ovlivnit úpravou svých preferencí ochrany soukromí.