Logo
Infolinka - BEPO Ostrava
(Po - Pá | 7:30 - 15:30 hod.)
0 ks
za 0,00 Kč
Nákupní košík je prázdný
Potřebujete poradit? Neváhejte nás kontaktovat.
Nakupte ještě za 2 500,00 Kč a máte dopravu ZDARMA
Novinky v oboru BOZP
01.02.2019
Služby BOZP levně i v roce 2019
BOZP a PO zajistíme o 20% levněji než stávající dodavatelé služeb BOZP a PO! Tzn. sdělte nám, kolik v současnosti platíte stávajícímu dodavateli služ... číst celé
01.02.2019
Školení BOZP a PO v roce 2019
Akční nabídka na e-kurzy školení BOZP a PO, 20% SLEVA! V současné době probíhá slevová akce na e-learningová školení BOZP a PO. Objednávat můžete v ... číst celé
27.06.2018
Školení BOZP a PO pomocí Office Sway
E-learningové školení BOZP a PO. Připravili jsme atraktivní způsob on-line výuky (školení) BOZP a PO s využitím intuitivní aplikace Office Sway. Více ... číst celé
Zobrazit všechny novinky
Blog o BOZP a PO
Zkratka BOZP Zkratka BOZP
Zkratka BOZP znamená bezpečnost a ochrana zdraví při práci. BOZP tvoří celá řada oblastí. Jedná se zejména o management rizik... číst celé
Dělení školení BOZP Dělení školení BOZP
Školení BOZP je jedna ze základních povinností pro zaměstnavatele vyplývající ze zákoníku práce. Rozdělení školení BOZP... číst celé
Zobrazit všechny články
  1. Úvod
  2. Ochrana osobních údajů webu www.bozp-bezpecnost.cz
Ochrana osobních údajů webu www.bozp-bezpecnost.cz
  1. Podnikající fyzická osoba Ing. Pavel Kolář, se sídlem Jaromíra Matuška 12/24, 700 30 Ostrava - Dubina, IČ: 72976683, evidován v živnostenském rejstříku Magistrátu města Ostrava (dále jen „prodávající“ nebo „správce“) zpracovává ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů)(dále jen „Nařízení“), následující osobní údaje:

    • jméno, příjmení
    • e-mailovou adresu
    • telefonní číslo
    • adresu/sídlo
    • v případě firmy (podniku) také její název, IČ, DIČ
  2. Výše uvedené osobní údaje je nutné zpracovat pro odbavení objednávek a další plnění ze smlouvy, pokud mezi vámi a prodávajícím dojde k uzavření kupní smlouvy. Takové zpracování osobních údajů umožňuje čl. 6 odst. 1 písm. b) Nařízení – zpracování je nezbytné pro splnění smlouvy.

    Prodávající zpracovává tyto údaje rovněž za účelem evidence smlouvy a případného budoucího uplatnění a obranu práv a povinností smluvních stran. Uchování a zpracování osobních údajů je za výše uvedeným účelem po dobu 10 let od realizace poslední části plnění dle smlouvy, nepožaduje-li jiný právní předpis uchování smluvní dokumentace po dobu delší. Takové zpracování je možné na základě čl. 6 odst. 1 písm. c) a f) Nařízení – zpracování je nezbytné pro splnění právní povinnosti a pro účely oprávněných zájmů správce.

  3. Na e-mailovou adresu, případně telefonní číslo mohou být kupujícímu zasílány novinky a jiná obchodní sdělení, tento postup umožňuje § 7 odst. 3 zákona č. 480/2004 Sb., o službách informační společnosti, pokud jej kupující neodmítne. Tato sdělení lze kdykoliv jakýmkoliv způsobem – například zasláním e-mailu nebo proklikem na odkaz v obchodním sdělení – odhlásit.

  4. Zpracování osobních údajů je prováděno Ing. Pavlem Kolářem tedy správcem osobních údajů. Osobní údaje pro tohoto správce zpracovávají také zpracovatelé:

    • Poskytovatel služby Eshop-rychle, provozované společností Golemos s.r.o., se sídlem Zátkovo nábřeží 448/73, 370 01, České Budějovice
    • Poskytovatel (prodejce) prostředků první pomoci, hasicích přístrojů, požárních hlásičů a detektorů CO, popř. bezpečnostního značení, AMESA s.r.o., se sídlem Svobody 181/25, 692 01, Mikulov
    • Poskytovatel služby e-learningového školení řidičů referentských vozidel, Autoškola King s.r.o., se sídlem Matúškova 798/7, 149 00, Praha 4 - Háje
    • Dopravce k dodání objednaného zboží, PPL CZ s.r.o., společnost se sídlem na adrese K Borovému 99, Jažlovice, 251 01 Říčany
    • Dopravce k dodání objednaného zboží, Česká pošta, s.p., se sídlem na adrese Politických vězňů 909/4, 225 99 Praha 1
    • Poskytovatel aplikace Smartsupp, provozovaná společností Smartsupp.com, s.r.o., Milady Horákové 13, 602 00 Brno
    • Provozovatel portálu HEUREKA.cz, společnost Heureka Shopping s.r.o., Karolinská 650/1, 186 00 Praha 8 – Karlín
    • Poskytovatel aplikace Office Sway k on-line prezentaci školení BOZP a PO, provozovaná společností MICROSOFT s.r.o., Vyskočilova 1561/4a, 140 00 Praha 4 - Michle
    • Účetní Ing. Anna Košťálová, se sídlem firmy na adrese Žižkovská 546/9, 724 00 Ostrava - Nová Bělá

    Osobní údaje nebudou předány do třetích zemí mimo EU.

  5. Správce nemá osobu tzv. pověřence. Správce lze kontaktovat na e-mailové adrese kolar@bepo.cz.

  6. Správce osobních údajů, jakožto provozovatel webové stránky www.bozp-bezpecnost.cz, užívá na této webové stránce soubory cookies, které jsou zde užity za účelem:

        • měření návštěvnosti webových stránek a vytváření statistik týkající se návštěvnosti a chování návštěvníků na webových stránkách
        • základní funkčnosti webových stránek

    • Sběr cookies za účelem uvedeným výše může být považováno za zpracování osobních údajů. Takové zpracování je možné na základě zákonného důvodu - oprávněného zájmu správce, a umožňuje ho čl. 6 odst. 1 písm. f) Nařízení.
    • Webové stránky lze používat i v režimu, který neumožňuje sbírání údajů o chování návštěvníků webu – tento režim je možný buďto nastavit v rámci nastavení prohlížeče, nebo je možné vznést proti takovému sběru na základě oprávněného zájmu správce námitku dle čl. 21 Nařízení, která je dostupná v dolní části webových stránek. Vaše námitka bude vyhodnocena bezodkladně. Cookies nezbytné pro funkčnost webu budou uchovány pouze po dobu nezbytně nutnou pro fungování webu.
    • Vznese-li návštěvník námitku proti zpracování technických cookies nezbytných pro fungování webových stránek, nelze v takovém případě zaručit plnou funkčnost a kompatibilitu webových stránek.
    • Cookies, které jsou sbírány za účelem měření návštěvnosti webu a vytváření statistik týkající se návštěvnosti a chování návštěvníků na webu, jsou posuzovány v podobě hromadného celku a v anonymní podobě, která neumožňuje identifikaci jednotlivce.
    • Shromážděné cookies soubory jsou zpracovány dalšími zpracovateli:
      • Poskytovatel služby Google Analytics, provozované společností Google Inc., sídlem 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043, USA
      • Poskytovatel služby anonymního měření návštěvnosti stránek TOPlist, provozované společností TOPlist s.r.o., nám. Dr. Václava Holého 1054/13, 180 00 Praha 8
  7. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

    • zrušit kdykoliv zasílání obchodních sdělení,
    • vznést námitku proti zpracování na základě oprávněného zájmu správce,
    • požadovat po nás informaci, jaké vaše osobní údaje zpracováváme,
    • vyžádat si u nás přístup k těmto údajům a tyto nechat aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení zpracování,
    • požadovat po nás výmaz těchto osobních údajů, výmaz provedeme, pokud to nebude v rozporu s platnými právními předpisy nebo oprávněnými zájmy správce,
    • na přenositelnost údajů, pokud se jedná o automatizované zpracování na základě souhlasu nebo z důvodu plnění smlouvy,
    • požadovat kopii zpracovávaných osobních údajů,
    • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením,
    • podat stížnost u Úřadu pro ochranu osobních údajů.
Nepropásněte novinky, akce a slevy v oblasti BOZP a PO!
O nás

Naše firma BEPO Ostrava se zabývá oblastí BOZP a PO více než 20 let.

V současné době máme více jak 100 spokojených klientů v různých odvětvích podnikání (např. administrativa, výroba, služby, zdravotnictví, stavebnictví, IT, doprava, skladování atd.).

Jsme držitelé řady osvědčení a certifikátů, např. odborně způsobilá osoba v prevenci rizik v oblasti BOZP, odborně způsobilá osoba v požární ochraně, management rizik v BOZP (postgraduální studium na Technické univerzitě v Košicích) a interní auditor v oboru BOZP.
Kontakt
Logo
info@bepo.cz
(Po - Pá | 7:30 - 15:30 hod.)
© 2007 - 2019 BEPO Ostrava. Veškerá práva vyhrazena.
Vytvořeno na Eshop-rychle.czEshop-rychle.cz
Zpracování osobních údajů můžete ovlivnit úpravou svých preferencí ochrany soukromí.