Logo
Infolinka - BEPO Ostrava
(Po - Pá | 7 - 15 hod.)
0 ks
za 0,00 Kč
Nákupní košík je prázdný
Potřebujete poradit? Neváhejte nás kontaktovat.
Nakupte ještě za 2 500,00 Kč a máte dopravu ZDARMA
Novinky v oboru BOZP a PO
05.01.2021
Webináře BOZP a PO
Nový způsob bezkontaktního školení BOZP a PO pro zaměstnance. Vzhledem k současné situaci opět nabízíme školení BOZP/PO na dálku formou webinářů BOZP ... číst celé
21.12.2020
Školení BOZP a PO v roce 2021
Akční nabídka na e-kurzy BOZP a PO, 20% SLEVA! Právě nyní probíhá slevová akce na e-learningová školení BOZP a PO. Objednávat můžete v e-shopu BOZP,... číst celé
Zobrazit všechny novinky

Služby BOZP 2020

Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely rozesílky e-mailových obchodních sdělení
 
  1. Udělujete tímto souhlas podnikající fyzické osobě Ing. Pavlu Kolářovi, se sídlem Jaromíra Matuška 12/24, 700 30 Ostrava - Dubina, IČ: 72976683, evidován v živnostenském rejstříku Magistrátu města Ostrava (dále jen „Správce“), aby ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dále jen „Nařízení“), zpracovával/a následující osobní údaje:

    • e-mailovou adresu
  2. Výše uvedené osobní údaje budou zpracovány za účelem:

    • zařazení do databáze pro zasílání online obchodních sdělení.
  3. Souhlas udělujete na zpracování po dobu 3 let a to za účelem:

    • zasílání obchodních sdělení, pokud tuto dobu neprodloužíte
  4. Zpracování osobních údajů je prováděno Správcem osobních údajů, osobní údaje však mohou zpracovávat i tito zpracovatelé:

    • Poskytovatel služby Eshop-rychle, provozované společností Golemos s.r.o., sídlem Zátkovo nábřeží 448/73, 370 01, České Budějovice.
  5. Osobní údaje nebudou předány mimo území EU.

  6. Souhlas se zpracováním lze vzít kdykoliv zpět, a to například úpravou preferencí ochrany soukromí v patičce webu, zasláním dopisu, emailu nebo proklikem na odkaz v obchodním sdělení.

  7. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

    • vzít souhlas se zpracováním osobních údajů kdykoliv zpět, toto zpětvzetí bude mít za následek ukončení rozesílky e-mailových obchodních sdělení, popř. na vlastní žádost fyzické odstranění osobních údajů z databáze e-mailového nástroje
    • požadovat po Správci informaci, jaké vaše osobní údaje zpracovává
    • vyžádat si u Správce přístup k vašim zpracovávaným osobním údajům a požadovat jejich kopii
    • u automatizovaně zpracovaných osobních údajů na jejich přenositelnost
    • nechat vaše zpracovávané osobní údaje aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení jejich zpracování
    • požadovat po společnosti výmaz vašich osobních údajů, pokud se nejedná o osobní údaje, které je Správce povinen nebo oprávněn dále zpracovávat dle příslušných právních předpisů
    • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením
    • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů se obrátit na Správce nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů

Zajímavé příspěvky z oboru BOZP a PO

Na koho se vztahuje BOZP?
Na koho se vztahuje BOZP?
Na koho se vztahuje BOZP aneb působnost kontrolních orgánů v oblasti BOZP. číst celé
Nejčastější nedostatky v BOZP
Nejčastější nedostatky v BOZP
Nejčastější nedostatky vyplývající z neplnění povinností zaměstnavatelů v oblasti BOZP a PO. číst celé
Reziduální riziko v oboru BOZP
Reziduální riziko v oboru BOZP
Co je reziduální riziko v BOZP, resp. co znamená tento pojem v oboru BOZP? číst celé
Dělení školení BOZP
Dělení školení BOZP
Školení BOZP je jedna ze základních povinností pro zaměstnavatele vyplývající ze zákoníku práce. Rozdělení školení BOZP... číst celé
O nás

Naše firma BEPO Ostrava se zabývá oblastí BOZP a PO více než 20 let.

V současné době máme více jak 100 spokojených klientů v různých odvětvích podnikání (např. administrativa, výroba, služby, zdravotnictví, stavebnictví, IT, doprava, skladování atd.).

Jsme držitelé řady osvědčení a certifikátů, např. odborně způsobilá osoba v prevenci rizik v oblasti BOZP, odborně způsobilá osoba v požární ochraně, management rizik v BOZP (postgraduální studium na Technické univerzitě v Košicích) a interní auditor systému řízení BOZP.
Kontakt
Logo
Váš odborný poradce v oblasti BOZP a PO
Ing. Pavel KOLÁŘ
Ing. Pavel KOLÁŘ
(Po - Pá | 7 - 15 hod.)
© 2007 - 2021 BEPO Ostrava. Veškerá práva vyhrazena.
Vytvořeno na Eshop-rychle.czEshop-rychle.cz
Zpracování osobních údajů můžete ovlivnit úpravou svých preferencí ochrany soukromí.