Logo
INFOlinka - BEPO Ostrava
Po - Pá | 7:30 - 15:30 hod.
0 ks
za 0,00 Kč
Nákupní košík je prázdný
Potřebujete poradit? Neváhejte nás kontaktovat.
Nakupte ještě za 2 500 Kč a máte dopravu ZDARMA
Novinky v oboru BOZP
01.02.2019
Služby BOZP levně i v roce 2019
BOZP a PO zajistíme o 20% levněji než stávající dodavatelé služeb BOZP a PO! Tzn. sdělte nám, kolik v současnosti platíte stávajícímu dodavateli služ... číst celé
01.02.2019
Školení BOZP a PO v roce 2019
Akční nabídka na e-kurzy školení BOZP a PO, 20% SLEVA! V současné době probíhá slevová akce na e-learningová školení BOZP a PO. Objednávat můžete v ... číst celé
27.06.2018
Školení BOZP a PO pomocí Office Sway
E-learningové školení BOZP a PO. Připravili jsme atraktivní způsob on-line výuky (školení) BOZP a PO s využitím intuitivní aplikace Office Sway. Více ... číst celé
Zobrazit všechny novinky
Blog o BOZP a PO
Zkratka BOZP Zkratka BOZP
Zkratka BOZP znamená bezpečnost a ochrana zdraví při práci. BOZP tvoří celá řada oblastí. Jedná se zejména o management rizik... číst celé
Dělení školení BOZP Dělení školení BOZP
Školení BOZP je jedna ze základních povinností pro zaměstnavatele vyplývající ze zákoníku práce. Rozdělení školení BOZP... číst celé
Zobrazit všechny články
  1. Úvod
  2. Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely registrace uživatelského účtu
Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely registrace uživatelského účtu
  1. Udělujete tímto souhlas podnikající fyzické osobě Ing. Pavlu Kolářovi, se sídlem Jaromíra Matuška 12/24, 700 30 Ostrava - Dubina, IČ: 72976683, evidován v Živnostenském rejstříku Magistrátu města Ostravy (dále jen „Správce“), aby ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dále jen „Nařízení“), zpracovával/a následující osobní údaje:

    • jméno a příjmení
    • e-mailovou adresu
    • telefonní číslo
    • fakturační adresu
    • dodací adresu
    • historii objednávek
    • v případě firmy (podniku) také její název, IČ, DIČ
  2. Výše uvedené osobní údaje budou zpracovány za účelem:

    • zřízení a administrace uživatelského účtu
    • nabídnutí pohodlnějšího nákupního zážitku
  3. Souhlas udělujete na zpracování po dobu 10 let a to za účelem:

    • zřízení a administrace uživatelského účtu, pokud tuto dobu neprodloužíte. K prodloužení dochází aktivním využíváním uživatelského účtu, čili při každém přihlášení do uživatelského účtu
    • nabídnutí pohodlnějšího nákupního zážitku
  4. Zpracování osobních údajů je prováděno Správcem osobních údajů, osobní údaje však mohou zpracovávat i tito zpracovatelé:

    • Poskytovatel služby Eshop-rychle, provozované společností Golemos s.r.o., sídlem Zátkovo nábřeží 448/73, 370 01, České Budějovice
    • Poskytovatel (prodejce) prostředků první pomoci a hasicích přístrojů, AMESA s.r.o., se sídlem Svobody 181/25, 692 01, Mikulov
    • Poskytovatel služby e-learningového školení řidičů referentských vozidel, Autoškola King s.r.o., se sídlem Matúškova 798/7, 149 00, Praha 4 - Háje
  5. Osobní údaje nebudou předány mimo území EU.

  6. Souhlas se zpracováním lze vzít kdykoliv zpět, a to a to zasláním dopisu, e-mailu s žádostí o odstranění.

  7. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

    • vzít souhlas se zpracováním osobních údajů kdykoliv zpět, toto zpětvzetí bude mít za následek odstranění uživatelské registrace z databáze včetně s tím spojených osobních údajů
    • požadovat po Správci informaci, jaké vaše osobní údaje zpracovává
    • vyžádat si u Správce přístup k vašim zpracovávaným osobním údajům a požadovat jejich kopii
    • u automatizovaně zpracovaných osobních údajů na jejich přenositelnost
    • nechat vaše zpracovávané osobní údaje aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení jejich zpracování
    • požadovat po společnosti výmaz vašich osobních údajů, pokud se nejedná o osobní údaje, které je Správce povinen nebo oprávněn dále zpracovávat dle příslušných právních předpisů
    • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením
    • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů se obrátit na Správce nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů
Nepropásněte novinky, akce a slevy v oblasti BOZP a PO!
O nás

Naše firma BEPO Ostrava se zabývá oblastí BOZP a PO více než 20 let.

V současné době máme více jak 100 spokojených klientů v různých odvětvích podnikání (např. administrativa, výroba, služby, zdravotnictví, stavebnictví, IT, doprava, skladování atd.).

Jsme držitelé řady osvědčení a certifikátů, např. odborně způsobilá osoba v prevenci rizik v oblasti BOZP, odborně způsobilá osoba v požární ochraně, management rizik v BOZP (postgraduální studium na Technické univerzitě v Košicích) a interní auditor v oboru BOZP.
Kontakt
Logo
Po - Pá | 7:30 - 15:30 hod.
© 2007 - 2019 BEPO Ostrava. Veškerá práva vyhrazena.
Vytvořeno na Eshop-rychle.czEshop-rychle.cz
Zpracování osobních údajů můžete ovlivnit úpravou svých preferencí ochrany soukromí.