Soubory cookies nám pomáhají neustále zlepšovat naše služby. Více informací

NOVINKY v oboru BOZP

arr3Informace o BOZPCo je BOZP, povinnosti v oblasti BOZP, odpovědnost za BOZP. Vše se dozvíte na webové... arr3Služby BOZP levně i v roce 2019BOZP a PO zajistíme o 20% levněji než stávající dodavatelé služeb BOZP a PO! Tzn. sdělte nám, kolik... arr3Školení BOZP a PO v roce 2019Akční nabídka na e-kurzy školení BOZP a PO, 20% SLEVA! V současné době probíhá slevová akce na... arr3Školení BOZP a PO nově pomocí Office SwayE-learningové školení z předpisů BOZP a PO. Připravili jsme atraktivní způsob on-line výuky...

NEJPRODÁVANĚJŠÍ v BOZP


Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely registrace uživatelského účtu na školícím webu www.skoleni-bozp.net
  1. Udělujete tímto souhlas podnikající fyzické osobě Ing. Pavlu Kolářovi, se sídlem Jaromíra Matuška 12/24, 700 30 Ostrava - Dubina, IČ: 72976683, evidován v Živnostenském rejstříku Magistrátu města Ostravy (dále jen „Správce“), aby ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dále jen „Nařízení“), zpracovával/a následující osobní údaje:

    • jméno a příjmení objednatele on-line školení BOZP a PO
    • e-mailovou adresu na objednatele on-line školení BOZP a PO
    • telefonní číslo na objednatele on-line školení BOZP a PO
    • IČ a název společnosti (firmy)
    • fakturační adresu společnosti (firmy)
    • historii objednávek
  2. Výše uvedené osobní údaje budou zpracovány za účelem:

    • zřízení a administrace uživatelského účtu
    • nabídnutí pohodlnějšího nákupního zážitku
  3. Souhlas udělujete na zpracování po dobu 20 let a to za účelem:

    • zřízení a administrace uživatelského účtu, pokud tuto dobu neprodloužíte. K prodloužení dochází aktivním využíváním uživatelského účtu, čili při každém přihlášení do uživatelského účtu
    • nabídnutí pohodlnějšího nákupního zážitku
  4. Zpracování osobních údajů je prováděno Správcem osobních údajů, osobní údaje však mohou zpracovávat i tito zpracovatelé:

    • Poskytovatel školícího webu www.skoleni-bozp.net (včetně aplikace app.skoleni-bozp.net), provozovaný společností Pixelfield, s.r.o., se sídlem Žitná 1575/49, 110 00, Praha 1 - Nové Město
  5. Osobní údaje nebudou předány mimo území EU.

  6. Souhlas se zpracováním lze vzít kdykoliv zpět, a to a to zasláním dopisu, e-mailu s žádostí o odstranění.

  7. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

    • vzít souhlas se zpracováním osobních údajů kdykoliv zpět, toto zpětvzetí bude mít za následek odstranění uživatelské registrace z databáze včetně s tím spojených osobních údajů
    • požadovat po Správci informaci, jaké vaše osobní údaje zpracovává
    • vyžádat si u Správce přístup k vašim zpracovávaným osobním údajům a požadovat jejich kopii
    • u automatizovaně zpracovaných osobních údajů na jejich přenositelnost
    • nechat vaše zpracovávané osobní údaje aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení jejich zpracování
    • požadovat po společnosti výmaz vašich osobních údajů, pokud se nejedná o osobní údaje, které je Správce povinen nebo oprávněn dále zpracovávat dle příslušných právních předpisů
    • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením
    • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů se obrátit na Správce nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů